Kehoe Myers added to its portfolio of Sports Stadiums with the opening of The Glennie School’s Clive Berghofer Sports Centre in May 2019.

The Sports Centre is a three court indoor centre, adjoining the Glennie School’s existing aquatic facility. The space has a floor area of more than 3,500 m2 and includes reception, café, office, first aid room, amenities and multi-purpose courts with perimeter seating. The Centre also has undercroft car parking and storage.

The Centre was constructed with large-span steel roof trusses, and suspended post tension concrete floor. The Architects, Burling Brown, ensured the building complemented the existing Glennie School aesthetics.

This $8 million Centre is one of a number of projects Kehoe Myers has completed at Glennie School. Our team were also involved in the Science Centre, Theatre Room, and multiple car parking projects just to name a few.

The Clive Berghofer Sports Centre is a wonderful addition to the Glennie School’s first-class sporting facilities catering for all their student’s sporting ambitions.